B and J Home

The Clement Canopy

Luxury in this apartment is expressed through the use of understated, high-quality finishes throughout the interior, coupled with clean lines to create an expansive and spacious feeling within this two-bedroom apartment.

Book-matched dark timber panels integrated with the shoe cabinet continuing into the living room creates a seamless and open space as you enter the apartment. The dark timber panels and the lower ceiling in the foyer also serve as a way to frame the living space as you enter the house. This allows the apartment to look uncluttered, spacious and functional, creating an overall luxurious feel.

Accents of gold were also used to complement the existing beige tiles, to accentuate the overall luxurious feel within the apartment while the warm light adds a warm touch to the dark finishes predominantly found in the interior, creating a cosy space for the client.

© 2019 by Hock Hoon. 31 Sungei Kadut Street 1, cien@hockhoon.com