K and R Home

Parc Riviera

The element of light plays a crucial role in creating the mood in this apartment. The symmetrical strip of light on each side of the wall gives a diffused glow that illuminates and draws a visual connection in this double volume space. Warm wood-tone panels are paired with stone textured frames to add visual textures to space. The nook within these uniform wood panels allows owners to add personal touches by curating the objects and photos that capture the moments in their day to day life. This creates a meaningful conversation between the owners and the space. 

The textured stone portal enhances the corridor's visual depth and segregates it from the living room, providing a secluded transition into the private areas.

Design by: Soh Xin Hui

Photo by:   Ng Ci En

Locate Us

Hock Hoon Furniture

31 Sungei Kadut Street 1

Singapore 729337

Connect

  • Behance
  • Facebook
  • Instagram