© 2019 by Hock Hoon. 31 Sungei Kadut Street 1, cien@hockhoon.com

Project A

Monochrome . Black . White

The monochromatic scheme evokes sensory experience to the apartment. Wall feature is strategically designed in black to set a seamless canvas to receive the tv console. This makes the white console a statement of the entire living room. The use of mirrors in the dining area counterbalanced the mysterious sense of the dark cabinet. To further add a personal touch; a portion of the cabinet is set aside for glass display, to express the owner's personality. The dark portal entrance is a leading gesture to bring the emotive sensation from the common space to their own private area. The vanity is incorporated with wardrobe, allowing the owner to have the convenience and comfort to get ready for the day.