W and E Home

Reflections at Kepppel Bay View

Natural elements are abstracted and used to contrast the cold metal and glass facade of Reflection @ Keppel Bay to introduce warmth and cosiness into this three-bedroom apartment.

Natural tones paired with splashes of green from plants are used to soften the space while adding to the overall theme of bringing nature into the space.

Thick timber screen - abstracted from trees within a forest are introduced in the foyer to create privacy and filter the harsh afternoon sun, creating a warm invitation into the apartment. 

Honed marble and cement textured wall are paired with light timber laminate to add textures into the space while creating a soft diffused light coming into the apartment.

Design by: Soh Xin Hui

Photo by:   Ng Ci En

Text by:      Chua Min Sheng